avatar

Henriëtte van der Zee

Yogadocent en masseuse

Voordat ik me op het pad van yoga bevond heb ik met volle overtuiging gewerkt in de crisisopvang, de verslavingszorg en de gezondheidszorg.

Mijn opleidingen waren naast zorggerelateerd ook ICT- en managementgericht.

Mijn eerste vierjarige yogadocentenopleiding (2002) volgde ik aan de Saswitha Stichting te Bilthoven. Deze is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland en door de Europese Yoga Unie. 

Aanvullende opleiding deed ik o.a bij YogaMoves te Utrecht, docentenopleiding Poweryoga en onderdeel van AFN opleidingen, Koos Zondervan. 

Sinds mei 2018 heb ik het diploma mogen ontvangen van de driejarige docentenopleiding bij Ron van der Post en ben ik dankbaar dat ik het masterjaar bij hem heb mogen doorlopen.

Yoga, meditatie, massage en de Ayurveda hebben mijn voortdurende interesse. Ik heb een heel aantal trainingen mogen volgen binnen de ayurveda en ik voel me bevoorrecht voor alle kennis die ik tot me heb kunnen nemen, m.n. van Dr. Vaidya Acharya Naveen Gupta B.A.M.S

E-mail: info@asanayoga.nl

avatar

Ernst van der Zee

Masseur

De massages die ik geef worden bepaald door dynamiek en precisie. Van uiterst zacht tot vrij krachtig, met vlotte bewegingen of juist heel traag, vinden mijn handen de plekken waar aandacht nodig is.

Door uitstekende opleidingen, aanleg en ruime ervaring, verloopt de behandeling als vanzelf zodat ik mij geconcentreerd kan afstemmen op wat zich in het lichaam aandient.

E-mail: ernst@asanayoga.nl